Als er een iemand is die het vertrouwen en verwachtingen in Adidas voetbalschoenen weer terug kan brengen is het David Beckham. Zelfs na Beckham zijn geweldige voetbalcarrière probeert hij mensen tevreden te houden. Door deze nieuwe Adidas Predator Capsule Collection wil Adidas er weer voor zorgen dat mensen het vertrouwen terug krijgen in een van de meest geliefde voetbalschoenen. Deze nieuwe voetbalschoenen zijn een comeback van de Adidas Predator Accelerator.

Om de 20 jarige relatie tussen Adidas en David Beckham te vieren heeft Adidas een volledig witte voetbalschoen gemaakt. Dit is om oude herinneringen terug te krijgen en om nieuwe te creëren. De Capsule Collection bestaat uit drie voetbalschoenen namelijk de Stadium, Cage en Street UltraBOOST edities. De kleuren wit, zwart en rood waren het belangrijkst in Beckham zijn carrière. Vandaar dat Adidas de nieuwe Predator voetbalschoenen in deze kleuren heeft uitgebracht. 

Beckham is blij dat hij de nieuwe Predator voetbalschoenen heeft mogen maken met Adidas. Tijdens zijn carriere zijn de Predator voetbalschoenen altijd belangrijk geweest voor hem. Iedere schoen staat voor een andere club van Beckham. De (witte) Stadium voetbalschoenen hebben nummer 23 op de hiel, de zwarte schoenen voor op straat hebben nummer 32 op de hiel en de rode voetbalschoenen hebben nummer 7 op de hiel staan. Nummer 23 is van Beckham zijn tijd bij Real Madrid en LA Galaxy, nummer 32 is van zijn tijd bij AC Milan en Paris Saint-Germain en nummer 7 is van zijn tijd bij Manchester United en het nationale elftal van Engeland. 

De nieuwe Predator voetbalschoenen zullen gelimiteerd verkrijgbaar zijn, dus als je ze wilt hebben wees er snel bij!