De voetbalschoenen zijn al getest op de training door Lionel Messi, Dele Alli, Mats Hummels en Ivan Rakitic. Adidas wil graag de mening van voetballers weten over de voetbalschoenen zodat ze weten wat ze eventueel nog aan moeten passen voordat de voetbalschoenen komende zomer tijdens het WK in Rusland uitkomen.

De Adidas Silo voetbalschoenen zijn een mix van de Adidas Ace en X voetbalschoenen. Door de geweldige balcontrole van de Ace en de snelheid en wendbaarheid van de X voetbalschoenen te combineren maakt Adidas van de Silo een perfecte voetbalschoen voor iedere type speler. De beroemde drie strepen van Adidas zullen mooi zichtbaar zijn aan de zijkant van de voetbalschoenen.

Afgelopen week hebben na Lionel Messi, Dele Alli, Mats Hummels en Ivan Rakitic Chelsea spits Alvaro Morata en Real Madrid trainer Zinedine Zidane de Adidas Silo voetbalschoenen getest op de training. Tijdens zijn geweldige voetbal carrière heeft Zidane vaak op de Adidas Predator voetbalschoenen gespeeld. Daarom is het niet vreemd dat na hun eerdere samenwerkingen Adidas heeft gevraagd aan Zidane om zijn mening te geven over de Silo voetbalschoenen.

De Adidas Silo voetbalschoenen zullen in de zomer van 2018 gelanceerd worden, even afwachten dus!