Het schijnt dat FC Barcelona afgelopen zomer vier keer een bod heeft uitgebracht op Philippe Coutinho. Als eerste werd er €80 miljoen geboden, daarna €85 miljoen wat met bonussen op kon gaan lopen tot €100 miljoen, als derde een bod van €90 miljoen wat met bonussen op kon lopen tot €130 miljoen en als laatste bood FC Barcelona nog €110 miljoen wat met bonussen nog op kon lopen tot €150 miljoen. 

Nu is FC Barcelona van plan om in de winterse transferperiode €134 miljoen te gaan bieden op Philippe Coutinho. Na weken van aanbiedingen en gesprekken tussen FC Barcelona en Liverpool werd duidelijk dat de Engelse graag €200 miljoen wilde hebben voor Coutinho. Volgens FC Barcelona voorzitter Bartomeu zijn de Catalanen in ieder geval niet van plan om boven de €150 miljoen uit te geven voor Coutinho. 

Philippe Coutinho speelt inmiddels 3 jaar bij Liverpool en is daar tot een publiekslieveling uitgegroeid. Toch zou het zomaar zo kunnen zijn dat Coutinho helemaal niet voor FC Barcelona zal gaan spelen. Volgens Football Leaks heeft Liverpool nooit gezegd dat Coutinho voor €200 miljoen weg mag. Liverpool zou juist gevraagd hebben om Coutinho met rust te laten omdat ze hem helemaal niet willen vekopen. 

Koop hier je FC Barcelona voetbalkleding online bij Voetbaldistrict.nl.