De eerste Adidas voetbalschoenen collectie van 2018 is de Lone Hunter Pack. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende versies. Dit is twee keer de Adidas Predator, twee keer de Adidas Nemeziz en een keer de Adidas X. 

Alle voetbalschoenen hebben de kleuren donkergroen, oranje en zwart. Deze voetbalschoenen zullen niet gedragen worden door de profvoetballers die een contract hebben bij Adidas. De voetbalschoenen zijn dus enkel en alleen voor particulier gebruik. 

De Adidas Predator Lone Hunter heeft een oranje patroon over de hele voetbalschoen. De Predator is speciaal voor de complete middenvelder gemaakt, met deze voetbalschoenen verdeel jij het spel op het voetbalveld! Door de Adidas Controlskin beheers je de bal onder alle weersomstandigheden. Door de speciale geribbelde neus heb je de bal volledig onder controle. De Predator voetbalschoenen passen zich volledig aan je voeten aan door de Adidas Primeknit Collar technologie. Door de Adidas Forged Knit heb je enorm veel ondersteuning bij iedere beweging die je maakt op het voetbalveld. Het verschild tussen de twee Predator Lone Hunter voetbalschoenen is dat ene voetbalschoen veters heeft en de andere niet. Door de veters te verwijderen bij de ene voetbalschoen voelen deze voetbalschoenen aan als een tweede huid!

De Adidas Nemeziz Lone Hunter voetbalschoenen zijn er voor de echte creatieve spelers op het voetbalveld. Door de 360 Torsion Tape blijven de voetbalschoenen perfect om je voet zitten. Door deze technologie heb je ontzettend veel wendbaarheid en beweeglijkheid. Door het Torsion Bandage System lijkt het alsof je voeten zijn gewikkeld met zacht verband. Dit is geïnspireerd op sporttape. Hierdoor heb je ontzettend comfortabele voetbalschoenen. De Agility Knit 2.0 is een ultradun materiaal wat zorgt voor een directe bal aanname. Ook geeft het ondersteuning en extra veel grip. Net als bij de twee Predator voetbalschoenen is het verschil bij de twee Nemeziz voetbalschoenen dat de ene wel en de andere geen veters heeft. Door de veters te verwijderen bij de ene voetbalschoen voelen deze voetbalschoenen aan als een tweede huid! 

De Adidas X voetbalschoenen zijn er voor de echte spitsen en razendsnelle buitenspelers. Met de Adidas X Lone Hunter ben jij iedere verdediger te snel af! De vernieuwde Techfit bovenkant zorgt voor een strakke, gestroomlijnde en comfortabele pasvorm. De ribbels op de voetbalschoenen geeft jouw de mogelijkheid voor de perfecte balcontrole. Door nog een andere speciale technologie behoud je deze perfecte balcontrole bij alle weersomstandigheden. De Unieke hielconstructie zorgt ervoor dat je voet stevig vastzit tijdens snelle draaibewegingen. Door de speciale zoolplaat kan je extra snel accelereren en dus nog sneller worden op het veld. 

Met een van de Adidas Lone Hunter voetbalschoenen kan jij op jacht naar successen!