Ajax blijft winnen tijdens voorbereiding seizoen

30/08/2020

Ook in de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt viert Ajax zege. Met 2-1 ging de overwinning naar de Amsterdammers. Dit is de 7e overwinning op een rij.

Donny van Beek was afwezig om een blessure te voorkomen. Waarschijnlijk gaat hij naar FC Barcelona of Manchester United en verlaat daarmee na 12 jaar de club. Onana was wel weer aanwezig.

Binnen een korte tijd liep Ajax al vooruit met Quincy Promes in hoofdrol. Het eerste doelpunt was al in de 4e minuut. Quincy Promes kon in de eerste helft de wedstrijd al beslissen, maar raakte de lat in de 32e minuut. Ook 5 minuten later stond de paal weer in de weg bij Promes.

Na rust kwam het tweede doelpunt van Mohammed Kudus in de 46e minuut. Hierbij kwam Ajax om 2-0 voorsprong. Helaas kreeg scoorde Eintracht Frankfurt een paar minuten later nog een goal met André Silva waarbij de stand 2-1 werd.