Ajax rekent stijlvol af met Red Bull Salzburg

22/08/2020

Met de voorbereiding op het komende seizoen overwint Ajax duidelijk van Red Bull Salzburg. De oefenwedstrijd van zaterdagmiddag werd 1-4 voor Ajax.

Direct bij de start in nog geen 2 minuten speeltijd werd het 0-1 voor Ajax met een goal van Ryan Gravenberch. Een heerlijke treffer keihard in de linker bovenhoek. In de 9e minuut kwam de gelijkmaker van Sekou Koita, maar als snel kwam de 1-2 in de 16e minuut. Met een mooie voorzet van Dusan Tadic scoorde de nieuweling Antony een schitterende goal.

Na de rust domineerde Ajax een groot deel van het spel. Van de Beek maakte het de derde doelpunt in de 68e minuut. Een prachtig gekruld schot in de verre hoek zorgde voor 1-3. Het laatste doelpunt kwam 10 minuten voor tijd van de zeventienjarige invaller Devyne Rensch.

Het Eredivisie seizoen start voor Ajax met een uitwedstrijd op 13 september tegen Sparta.