• Snelle Levering
 • Gratis Verzending vanaf €75
 • Achteraf betalen
  
5 per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Top 5 keepershandschoenen

01-02-2018 14:13


Doelpunten voorkomen als keeper is geen gemakkelijke taak, maar om dit makkelijker te maken heb je goede keepershandschoenen nodig. Voetbaldistrict heeft een top 5 gemaakt van de beste keepershandschoenen die je bij ons kunt bestellen. 

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict


Als je aan de top wilt komen met voetbal zul je dagelijks flink moeten trainen om jezelf en je conditie te verbeteren. Dit kun je doen op het voetbalveld of in de sportschool. 

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict


De release van de eerste voetbalschoenen collectie van Nike in 2018 is een feit! De Nike Fast AF Pack bestaat uit de Magista, Hypervenom& Tiempo voetbalschoenen. 

Lees meer
Geplaatst door VoetbaldistrictOnlangs maakte de legende Ronaldinho een einde aan zijn fantastische voetbalcarrière. Samen met Nike Footbal heeft hij twee zaalvoetbalschoenen uitgebracht met als thema twee steden die heel belangrijk waren in zijn carrière. 

Lees meer
Geplaatst door VoetbaldistrictPuma heeft de tweede versie van de One voetbalschoenen uitgebracht, de Puma One 18.1. De Puma One 18.1 voetbalschoenen helpen je om de top te bereiken. Deze voetbalschoenen zijn ontworpen om jou het beste van alles te bieden: Snelheid, de perfecte pasvorm en een geweldig gevoel!

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict
5 per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5