Bij de Skystalker Pack horen de Adidas X 17+ Purespeed, Nemeziz 17+ 360 Agility en COPA 17.1 voetbalschoenen. 

De X 17+ heeft hetzelfde design als de Predator 18+, maar is toch een hele andere voetbalschoen. De X 17+ Purespeed is er voor de aanvallers als Luis Suarez, Gareth Bale en Gabriel Jesus. De Predator 18+ is er juist voor complete middenvelders als Paul Pogba en Mesut Özil. De Adidas X 17+ voetbalschoenen zijn voor snelle, creatieve en wendbare spelers. Het design van deze voetbalschoenen is zo gemaakt dat het snelheid uitstraalt. De binnen en buitenkant van de schoen ondersteunt je voet bij iedere stap die je maakt op het voetbalveld. De diagonaal geplaatste noppen geven je constante grip tijdens het voetbal. Doordat deze voetbalschoenen speciaal voor snelle wendbare spelers zijn gemaakt heeft Adidas de X voetbalschoenen zo licht mogelijk gemaakt. Door op bepaalde plekken een deel van de buitenzool weg te halen zijn de voetbalschoenen nog lichter geworden. 

De Nemeziz 17+ 360 Agility voetbalschoenen behoren ook tot de laatste collectie voetbalschoenen van Adidas dit jaar. Naast de Nemeziz 17+ 360 Agility voetbalschoenen zijn er ook de Nemeziz 17+ Messi editie voetbalschoenen. Deze zullen uiteraard ook alleen door Messi zelf gedragen worden. De Adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn erg wendbaar door de 360 Agility technologie. Deze technologie ondersteunt al je bewegingen op het voetbalveld en je kan hierdoor extra snel jezelf voortbewegen. Met de Adidas Nemeziz 17+ voetbalschoenen kan jij net als Lionel Messi, Julian Draxler en Roberto Firmino schitteren op het voetbalveld. 

De Adidas COPA 17.1 voetbalschoenen zijn de echte klassiekers van Adidas. De nieuwe Adidas COPA 17.1 ziet er schitterend uit door het zwarte en witte kangaroeleer met een gouden detail. Deze voetbalschoen biedt optimaal comfort door het kangaroeleer. Met deze voetbalschoenen kun jij net als Blaise Matuidi de echte spelverdeler worden op het voetbalveld!


Bestel hier de nieuwe Adidas Skystalker Pack collectie!