De Puma One voetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de ultieme snelheid en perfecte balcontrole dankzij de lichtgewicht buitenzool en het superdunne leer. Dit superdunne leer zorgt voor de ultieme bal aanname. De nieuwe Puma One 17 voetbalschoenen zijn voorzien van een evoKNIT sok. Deze evoKNIT sok zorgt voor een geweldige pasvorm en extra stabiliteit. 

Hector Bellerin heeft de voetbalschoenen al gedragen in de wedstrijden van afgelopen week tegen FC Köln en Burnley. Voor Puma is Hector Bellerin een van hun belangrijkste spelers vanwege Hector zijn grote interesse in mode buiten het voetbal om. Hij is mischien niet de beste voetballer waarmee Puma een contract heeft, maar hij is wel de man als het gaat om nieuwe voetbalschoenen of voetbalkleding te onthullen. 

Bij de nieuwe Puma One 17 voetbalschoenen hoort ook voetbalkleding: Twee trainingshirts, twee trainingbroeken, een korte broek en een trainingstrui. Voor de keepers zijn er ook nog keepershandschoenen die horen bij deze nieuwe voetbalschoenen. 

De nieuwe Puma One 17 voetbalschoenen zijn vanaf €45 verkrijgbaar.


Bestel ze hier