Het is weer winterstop. Het afgelopen half jaar heb je weer keihard getraind en je best gedaan tijdens de wedstrijden. Nu kan je eindelijk niks doen. Doe dit niet! Ga lekker trainen en oefeningen doen om je lichaam fit te houden. Zo kan je gelijk die aangekomen kilo's van de feestdagen eraf trainen!

Niets is zo vervelend als je weer begint met trainen na de winterstop en je merkt dat je conditie achteruit is gegaan, voorkom dit! Ga bijvoorbeeld thuis oefeningen doen, veel buiten voetballen met je vrienden, hardlopen of ga naar de sportschool. Wat ook een aanrader is gaan zwemmen, wel binnen natuurlijk. Dit is een leuke manier om je conditie op peil te houden tijdens de winterstop. 

Als je gaat trainen vind je het fijn om in mooie en fijn zittende kleding te gaan trainen. Ideaal om van te voren en na je training te dragen is een Nike Tech Fleece pak. Er zijn ook weer nieuwe Nike Tech Fleece pakken van FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester City. Verder heeft Voetbaldistrict.nl een groot assortiment aan coole trainingshirts en broekjes van je favoriete voetbalclub. Heb je geen zin om veel geld uit te geven aan je trainingskleding? Neem dan eens een kijkje bij onze Sale. 

Klik hier voor al onze Nike Tech Fleece kleding

Klik hier voor alle Trainingsshirts

Klik hier voor alle Shorts/Korte broeken