Aan het begin van dit voetbalseizoen bracht Nike al 6 zieke camo trainingsshirts uit. Voor de tweede seizoenshelft heeft Nike opnieuw zes super mooie camo trainingsshirts uitgebracht. 

Zes topclubs met Nike als shirtsponsor hebben een vernieuwd trainingsshirt gekregen. Dit zijn FC Barcelona, AS Roma, Paris Saint-Germain, Chelsea, Manchester City en Tottenham Hotspur. 

Achterop staan de bekende afkortingen van de clubs, zoals ze vaak door de supporters worden genoemd. Achterop staat Barca, Roma, Paris, Chelsea FC, City en Spurs. 

De Trainingsshirts zullen door deze topclubs gedragen worden tijdens de trainingen in de tweede seizoenshelft. Ter hoogte van de linkerborst pronken de clublogo's en op de rechtborst zit het bekende Nike logo. 

De Trainingsshirts hebben een goede pasvorm en zijn gemaakt van Dri-Fit materiaal. Dit materiaal voert transpiratie af naar de buitenste laag van het trainingsshirt. De trainingsshirts hebben speciale gaatjes die zorgen voor extra luchtigheid en comfort tijdens het sporten. De Trainingsshirts zijn gemaakt van 100% polyester. 

Door op een afbeelding te klikken kan je het desbetreffende trainingsshirt van je favoriete voetbalclub bestellen!

De foto's komen van Voetbalshop