De release van de eerste voetbalschoenen collectie van Nike in 2018 is een feit! De Nike Fast AF Pack bestaat uit de Magista, Hypervenom& Tiempo voetbalschoenen.

Alle drie de voetbalschoenen zijn donkergrijs met zwart. De voetbalschoenen zullen gedragen worden door topvoetballers die een contract bij Nike hebben.

De Magista voetbalschoenen zijn voor de echte spelverdelers op het veld zoals Iniesta. Met deze Magista voetbalschoenen heb je een geweldige balcontrole en behendigheid. Daarbij bieden deze voetbalschoenen je een ultiem comfort tijdens je voetbalwedstrijden. 

De Hypervenom voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor aanvallers. Voor de echte afmakers en killers rond het strafschopgebeid zijn deze voetbalschoenen een musthave. Niet voor niets dragen spelers als Neymar en Lewandowski de Hypervenom voetbalschoenen. Door de All Conditions Control maakt het niets uit of je in de regen of zon speelt, je kunt gewoon optimaal blijven presteren.

De Tiempo voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Sergio Ramos, Jerome Boateng en Gerard Pique. Dit zijn dus ideale voetbalschoenen voor verdedigers. De Tiempo voetbalschoenen zijn speciaal voor verdedigend ingestelde spelers gemaakt die houden van een ultiem draagcomfort. Met deze Tiempo voetbalschoenen bezorg jij de aanvallers van de tegenstander een slechte dag! De bovenlaag van kangaroeleer vormt zich naar je voeten waardoor jij de ultieme balcontrole hebt met deze voetbalschoenen!