Je kunt zeggen wat je wilt over Cristiano Ronaldo, maar hij is ongetwijfeld een van de beste voetballers die de wereld ooit heeft gezien. Hij is misschien niet meer zo jong en dit zou zomaar zijn laatste Ballon d'Or kunnen zijn. Maar dat werd toch al eerder gezegd? De enige die hem bij kan houden is Lionel Messi maar toch is het Ronaldo weer gelukt om Messi af te troeven. In 2017 heeft Cristiano weer gedaan waar hij het beste in is: Records verbreken, doelpunten maken en prijzen winnen. 

Om de beste prijs in het voetbal te veiren heeft Nike opnieuw een special voetbalschoen gemaakt voor Ronaldo. De gouden bovenkant staat voor Ronaldo zijn eerdere Ballon d'Or successen in 2008, 2013, 2014 en 2016. Op de voetbalschoenen pronkt het CR7 logo met de tekst Quinto Triunfo erbij. Dit betekent vijfde trofee in het Portugees. Ook het nummer van de voetbalschoenen staat erop. Er worden namelijk maar 1000 paar voetbaschoenen gemaakt. Ronaldo zelf zal de voetbaslchoenen deze maand dragen tijdens het wereldkampioenschap voor clubs. 

Nike Mercurial voetbalschoenen zijn gemaakt voor de aller snelste spelers op het voetbalveld. Met deze voetbalschoenen sprint je jouw directe tegenstander met gemak voorbij. Het Nike Flyknit materiaal voelt aan alsof de voetbalschoenen een tweede huid zijn, ze omsluiten je voeten geweldig. Door de 3D zool kan je jezelf geweldig accelereren. 


Binnenkort zijn de Nike Mercurial Superfly CR7 'Quinto Triunfo' voetbalschoenen verkrijgbaar!


Klik hier om te bestellen!