Onlangs maakte de legende Ronaldinho een einde aan zijn fantastische voetbalcarrière. Samen met Nike Footbal heeft hij twee zaalvoetbalschoenen uitgebracht met als thema twee steden die heel belangrijk waren in zijn carrière. Deze twee steden zijn Porto Alegre en Parijs. 

Porto Alegre is natuurlijk de geboortestad van Ronaldinho. Hier begon het allemaal voor de kleine ''Ronnie''. Hier heeft hij op straat leren voetballen. Hij begon zijn carrière bij de Braziliaanse club Gremio waar hij uiteindelijk een van de uitblinkers was op het veld. Dit leverde Ronaldinho een transfer op naar de Franse topclub Paris Saint-Germain. Dit was de club waar het voor Ronaldinho begon in Europa. 

Jarenlang heeft Ronaldinho iedereen versteld doen staan met de Nike Tiempo voetbalschoenen aan zijn voeten. Nu is het aan jouw om de Ronaldinho in jezelf naar boven te halen en te domineren in de zaal en op straat met de Nike TiempoX 10R. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in een kunstgras en zaal versie. 

Het bovenwerk is gemaakt van kalfsleer wat zorgt voor duurzaamheid en een buitengewoon draagcomfort. De tong wordt op zijn plaats gehouden door elastische inzetstukken. 

De binnenkant van de schoenen zijn voorzien van mesh voering om des tructuur te behouden. Door de voorgevormde inlegzool heb je directe demping. De niet-afgevende rubberen buitenzool zorgt voor grip op straat, in de zaal en andere indoor ondergronden.