Dit is de allereerste voetbalschoen van Puma met de NETFIT technologie. Deze technologie geeft je een unieke persoonlijke pasvorm. De evoKNIT sok ondersteunt je een geeft je een gweldige comfort tijdens je voetbalwedstrijden. De Puma Future wordt gedragen door spelers als Antoine Griezmann, Sergio Agüero en Marco Reus. 


NETFIT

De Puma NETFIT technologie geeft je de mogelijkheid om je voetbalschoenen op verschillende manieren te strikken. De zeshoekige gaten in het net vormen de basis van het vetersysteem waarbij jij je veters naar wens kan strikken. Met deze voetbalschoenen heb je eindeloze strik mogelijkheden!

EvoKNIT sok

De geweven evoKNIt sok biedt je een strakke en comfortabele ondersteuning. De sok zorgt voor een samenwerking tussen je voet en voetbalschoen, waardoor de sok als een tweede huid aanvoelt!

Hybride zool

De zool is vernieud en voorzien van een ultralicht en flexibel materiaal. Dit zorgt voor de perfecte combinatie tussen stabiliteit en flexibiliteit. Deze zool is ideaal om je met hoge snelheden voort te bewegen op het voetbalveld!