Nike Paris Saint Germain Windrunner Fleece Trainingspak 2020-2021 Wit Blauw

Nike Paris Saint Germain Windrunner Fleece Trainingspak 2020-2021 Wit Blauw

Merk: Nike
144,99 Gratis verzending
Beschrijving
Belangrijkste kenmerken:
Nike Paris Saint Germain Windrunner Fleece Trainingspak 2020-2021 Wit Blauw
Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal
Zakken met ritsen in het jack
Verstelbare capuchon voor extra dekking
Speciaal fleece materiaal van de broek voelt zacht aan
Zijzakken met rits
Geribbelde boorden bij de enkels
Elastische tailleband met trekkoord
Materiaal jack: 100% Ripstop polyester
Materiaal broek: 82% katoen en 18% polyester

Laat zien welke club jij support met dit gave trainingspak van PSG. Het trainingspak draagt erg comfortabel door het zachte materiaal. De gave teamdetails laten de trots zien van de club.

Pasvorm
Het Paris Saint Germain windrunner jack heeft een standaard pasvorm voor een soepel gevoel. De geribbelde boorden aan het uiteinde van de mouwen zorgen dat het jack goed blijft zitten. De joggingbroek heeft een meer aansluitende pasvorm wat zorgt voor een slank gevoel. De onderkant van de broek heeft geribbelde boorden, zodat de broek ook aan de onderkant goed aansluit. Met elastische tailleband met trekkoord kun je zelf de broek strakker trekken.

Materiaal
De PSG windrunner is gemaakt van 100% ripstop polyester. Dit materiaal voelt soepel en licht aan, maar is iets ruwer dan het materiaal van een trainingstrui. De PSG joggingbroek is gemaakt van 82% katoen en 18% polyester. Dit materiaal is gemaakt van een zachte fleece stof, wat ervoor zorgt dat je lekker warm blijft tijdens het dragen.

Opties
Het Nike PSG trainingspak voor is voorzien van zakken met ritsen aan de zijkant van het jack. De trainingsbroek heeft ook zakken met ritsen. Genoeg mogelijkheden voor het opbergen van je spullen.