Nike FC Barcelona Dry Strike Trainingspak 2020-2021 Donkerblauw

Nike FC Barcelona Dry Strike Trainingspak 2020-2021 Donkerblauw

Merk: Nike
94,95 Gratis verzending
Beschrijving
Belangrijkste kenmerken:
Nike FC Barcelona Dry Strike Trainingspak 2020-2021 Donkerblauw
Zweetafvoerend Nike Dri-Fit materiaal
Mesh voering voor extra ventilatie
Full-zip rits om snel om te kleden
Elastische tailleband met intern trekkoord in de broek
Zakken met ritssluiting in de broek en het jack
Ritsen bij de enkels
Geribde boorden bij de zoom en kraag
100% polyester

Ben jij fan van FC Barcelona? Dan is dit trainingspak perfect voor jou! Dit FC Barcelona trainingspak dragen de spelers van Inter bijvoorbeeld voor een wedstrijd. De kenmerkende teamdetails laten zien wie jij steunt.

Pasvorm
Het FC Barcelona trainingspak heeft een standaard pasvorm voor een relaxed en soepel gevoel. Het lichte knit materiaal is een beetje elastisch, zodat je comfortabel kunt blijven bewegen.

Materiaal
Het FC Barcelona trainingspak is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is voorzien van de Nike Dri-FIT technologie, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het trainingspak. Hierdoor blijf je droog en comfortabel tijdens het trainen.

Opties
Het Nike trainingspak is voorzien van zakken met ritsen in het jack en in de trainingsbroek, handig voor het opbergen van je spullen. Aan de onderkant van de trainingsbroek zitten ritsen bij de enkels om snel om te kleden.

Verschil met andere trainingspakken
Nike onderscheidt drie verschillende soorten trainingspakken. De VaporKnit trainingspakken, die gedragen worden door de spelers, zijn gemaakt van het lichtste materiaal. Daarna komen de Nike Strike trainingspakken, welke van iets zwaarder materiaal gemaakt zijn, maar qua pasvorm goed aansluiten op je lichaam. Binnen de Nike Strike trainingspakken heb je twee varianten, één met een 1/4 zip rits en één met een full-zip rits. De trainingspakken met een full-zip rits hebben een luxere uitstraling, terwijl de drill trainingspakken meer bedoeld zijn om in te trainen. Bekijk hier de andere Inter Milan trainingspakken.

Aanbieders (3)

94,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
gratis verzending
109,95
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
+ 6,95 verzendkosten
119,99
Op werkdagen voor 23.00 besteld, morgen in huis
gratis verzending

Details

Merk
Nike
Stylecode
CD6003-458

Gerelateerde producten