• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Adidas Ace

De Adidas Ace worden gedragen door Paul Pogba, Mesut Özil en Ivan Rakitic. De Adidas Ace zijn ontworpen voor complete controle en de schoen vormt zich naar je voet. De ideale voetbalschoen voor de echte spelmaker op het veld!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Adidas Ace voetbalschoenen kopen

Deze voetbalschoenen zijn door Adidas speciaal gemaakt voor de echte spelmakers. De voetbalschoenen hebben een jarenlange ontwikkeling gehad zodat jij met de Adidas Ace voetbalschoenen de dirigent bent op het voetbalveld.

Met inbreng van spelers als Paul Pogba, Mesut Özil en Ivan Rakitic heeft Adidas de perfecte voetbalschoen gemaakt.


De release

In de Champions League finale van 2015 werden de Adidas Ace voetbalschoenen voor het eerst gebruikt. De Ace 15 werd in misschien wel het bekendste voetbaltoernooi wereldwijd gedragen door topvoetballers. 

Inmiddels heeft Adidas met de Ace 16+ voetbalschoenen de voetbalwereld opnieuw versteld laten staan. Aan de Adidas 16+ viel een ding meteen op, de sok. Door deze sok toe te voegen heeft Adidas een naadloze overgang tussen lichaam en schoen gecreëerd. 


Technologieën

Adidas heeft bij het maken van de Ace voetbalschoenen gekeken naar de belangrijke punten voor een spelmaker. De spelmaker van het veld is altijd bezig om het spel te veranderen en daarom is controle erg belangrijk. De Adidas Ace voetbalschoen bestaat uit twee delen. De achterkant van de schoen is voor de controle over je eigen bewegingen. Met de stevige hiel van de voetbalschoenen kan je altijd beslissende passes geven.

De 3D controle aan de voorkant van de schoen geeft je een geweldige controle. Het is zo licht mogelijk gemaakt ter ondersteuning van de voetbalschoen. Ongeacht de weersomstandigheden blijven de voetbalschoenen optimaal presteren. De speciale technologie aan de voorkant van de voetbalschoenen zorgt voor nog meer controle bij het aannemen van de bal. De Adidas Ace voetbalschoenen hebben een hoog ademend vermogen. Met deze technologie worden de Adidas Ace voetbalschoenen een met je voeten.

De zool van de Ace voetbalschoenen heeft een speciale techniek waardoor je niet uitglijd op het voetbalveld. De speciale noppentechniek biedt geweldige grip. Door de multifunctionele zool kan je met de Ace voetbalschoenen zowel op natuurgras als kunstgras voetballen. De rondere noppen zorgen ervoor dat je niet snel in het gras vast komt te staan en verminderen hiermee de kans op blessures. 


Ook voor de Kids hebben we een ruime keuze in Adidas Ace voetbalschoenen!


Koop je Adidas Ace voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict.nl!