• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Adidas X

De Adidas x worden gedragen door Luis Suárez, Gareth Bale en Thomas Müller. De Adidas X voetbalschoenen hebben een gestroomlijnde vorm dus ben je niet meer te stoppen op het voetbalveld!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Adidas X voetbalschoenen kopen

In 2015 zijn de Adidas X voetbalschoenen uitgebracht. Omdat er veel meer van spelers wordt verwacht horen daar voetbalschoenen bij die deze verwachtingen waar kunnen maken. Veel topvoetballers als Luis Suárez, Gareth Bale en Thomas Müller maken deze verwachtingen waar doordat zij hun wedstrijden spelen op de Adidas X voetbalschoenen.

Tijdens de Champions League finale van 2015 werden de Aiddas X voetbalschoenen voor het eerst gedragen door topvoetballers Luis Suárez, Alvaro Morata en Jordi Alba. Adidas maakte voor de finale bekend dat de populaire F50’s, nitrocharge en predators niet meer gemaakt zouden gaan worden. Deze drie werden vervangen door de Adidas X en Ace. Inmiddelds zijn de Adidas X en Ace misschien wel nog populairder dan de F50’s, nitrocharge en predators.


Technologieën

De Adidas X voetbalschoenen zijn voor snelle, creatieve en wendbare spelers gemaakt. Na jarenlange ontwikkelingen heeft Adidas samen met spelers de perfecte voetbalschoenen gemaakt. Het design van de voetbalschoenen is zo gemaakt dat het snelehid uitstraalt. De binnen en buitenkant van de schoen ondersteunt je voet bij iedere stap die je maakt op het voetbalveld. De diagonaal geplaatste noppen geven je constante grip tijdens het voetbal.

De TechFit technologie zorgt voor een optimale connectie tussen jou voet en de voetbalschoen. De kleine puntjes op de schoen zorgen ervoor dat je overal grip hebt op welk punt van de schoen je de bal aanneemt maakt hierdoor niets uit. Doordat deze voetbalschoenen speciaal voor snelle wendbare spelers zijn gemaakt heeft Adidas de X voetbalschoenen zo licht mogelijk gemaakt. Door op bepaalde plekken een deel van de buitenzool weg te halen zijn de voetbalschoenen nog lichter geworden. 


Ook voor de 
Kids is er een ruim assortiment aan Adidas X voetbalschoenen.


Koop je Adidas X voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict.nl!