Nike Mercurial Vapor 13 Club Neymar JR Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Wit Zwart Blauw Volt

Nike Mercurial Vapor 13 Club Neymar JR Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Wit Zwart Blauw Volt

Merk: Nike
28,99 +3,95 verzendkosten
Beschrijving
Belangrijkste kenmerken
Nike Mercurial Vapor 13 Club Gras / Kunstgras Voetbalschoenen (MG) Kids Zwart Rood
Jogo Prismatico Pack
Synthetische upper
Geschikt voor natuurgras en kunstgrasvelden

De voetbalwereld is gezegend met een aantal spelers die geboren zijn om het ver te schoppen. Van nature vallen zij op, maar ze zoeken ook regelmatig zelf de schijnwerpers op. Met snelheid, felheid en onbevreesde acties krijgen zij de toeschouwers op de banken. Voor hen die snelheid door hun aderen hebben stromen. Voor de geboren snelheidsduivels presenteert Nike de nieuwe generatie Nike Mercurial 360.

De nieuwe generatie Nike Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door vele internationale sterren, waaronder: Cristiano Ronaldo, Neymar, Eden Hazard en Alexis Sanchez.

Synthetische upper
Het bovenwerk van de nieuwe Nike Mercurial is vernieuwd en zorgt voor een perfecte touch, zelfs op hoge snelheid. Het reliƫf op de upper geeft de schoen een supersnelle uitstraling.

Multi-Ground zoolplaat
De Nike Mercurial is nu voorzien van een speciale Multi-Ground zoolplaat. De speciale chevron-noppen zorgen voor uitbarstingen van snelheid en snelle stops op zowel natuur- als kunstgrasvelden. Je bereikt nu nog sneller je topsnelheid op het veld.