• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Nike Hypervenom Voetbalschoenen

Nike Hypervenom voetbalschoenen leveren meer snelheid en dodelijke wendbaarheid in en rond het penaltygebied. De voetbalschoenen worden niet voor niets gedragen door Neymar, Robert Lewandowski en Wayne Rooney. Ideaal als aanvaller in het voetbalspel voor topprestaties!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nike Hypervenom voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn speciaal voor wendbare spelers gemaakt. De Hypervenom voetbalschoenen zijn de vervangers van de Total 90 voetbalschoenen. De liefhebbers van de Total 90 waren eerst niet blij dat Nike de Total 90 voetbalschoenen had vervangen, maar door de nieuwe technische snufjes werden de Hypervenom voetbalschoenen al snel net zo populair als de Total 90 voetbalschoenen. De Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voor de echte afmakers.


Modellen

De Hypervenom voetbalschoenen bestaan uit verschillende modellen voor heren en Kids. De prijzen van de Nike Hypervenom voetbalschoenen verschillen heel erg doordat iedere voetbalschoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Nike Hypervenom voetbalschoenen met een hogere prijs bevatten meer technologieën dan een goedkopere Hypervenom variant. 

De Hypervenom voetbalschoenen zijn verkrijgbaar met verschillende zolen: De AG en FG zool. De AG zool heeft Nike speciaal ontworpen voor kunstgras en de FG zool voor natuurgras. Ook zijn er Nike Hypervenom voetbalschoenen voor in de zaal en op straat. 

Technologieën 

Voor de Nike Hypervenom heeft Nike verschillende technologieën gebruikt. De Nike Upperskin is een techniek waardoor je meer balgevoel krijgt. De bovenkant van de schoen zit hiermee dichter bij de voet wat voor meer ondersteuning zorgt. 

Doordat de voetbalschoenen voornamelijk voor spitsen zijn ontworpen heeft Nike daar speciale aandacht aan besteed. De noppen van de Hypervenom zijn ronder dan bij andere voetbalschoenen waardoor je in de zestienmeter wendbaarder bent als als speler. Als spits kan je met deze voetbalschoenen sneller draaien, ruimte creeëren en schieten vanuit alle hoeken. Door de veters meer zijwaarts te plaatsen heeft Nike dat de vreef van de voetbalschoen vrij is. 

Als voetbalspeler speel je wedstrijden in allerlei weersomstandigheden. Om toch optimaal oop het veld te kunnen blijven presteren heeft Nike de All Conditions Control ontwikkeld. Deze speciale technolgie zorgt ervoor dat je voetbalschoenen blijven presteren of het nu regent of de zon schijnt.


Koop je Nike Hypervenom voetbalschoenen online bij Voetbaldistrcit.nl!