• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Nike Magista Voetbalschoenen

De Nike Magista voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor de echte creatieve speler met optimaal comfort en uitstekende controle. Voetbalsterren als Mario Götze, Andrès Iniesta en Arda Turan dragen deze voetbalschoenen. Met Nike Magista elimineer je afleidingen geeft jouw het vrije gevoel om creatief en technisch te spelen. Verschillende stijlen verkrijgbaar: Obra, Opus, Orden, Onda, Ola en Proximo.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nike Magista kopen

Nike staat bekend om hun telkens vernieuwende voetbalschoenen. De Nike Magista voetbalschoenen horen hier ook zeker bij.

De nieuwste Nike Magista voetbalschoenen zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën. Met de Nike Magista voetbalschoenen kun jij als een echte spelverdeler je team op sleeptouw nemen en geweldige passes geven. 

Alle Nike Magista voetbalschoenen zijn ontworpen voor creatieve spelers. Met deze voetbalschoenen heb je een geweldige balcontrole en behendigheid, daarbij bieden de Nike Magista voetbalschoenen ultiem comfort tijdens je voetbalwedstrijd. 

Er zijn verschillende soorten voetbalschoenen van de Nike Magista collectie: De Nike Magista Obra, Onda, Opus en Orden.

Obra: De Nike Magista Obra voetbalschoenen bieden ongelooflijk veel grip. Hierdoor kan je razendsnelle bewegingen maken maar ook weer net zo snel remmen. Door het reliëf op het bovenwerk krijg je een beter bal gevoel.

Onda: De Nike Magista Onda voetbalschoenen zijn gemaakt voor een uitzonderlijk balgevoel en geweldige balbeheersing. Het bovenwerk van de voetbalschoenen is gemaakt van synthetisch leer bedekt met een speciale structuur voor betere balbeheersing. 

Opus: De Nike Magista Opus voetbalschoenen zorgen voor precisie en controle, ook als je op natte velden speelt. Het soepele bovenwerk van de voetbalschoen vormt zich om de voet voor een zacht gevoel en geweldig comfort.

Orden: De Nike Magista Orden voetbalschoenen hebben een verhoogde kraag en die geweldige ondersteuning biedt. Het bovenwerk is van leer gemaakt voor meer controle. De draaizone in de voorvoet is ideaal voor snelle bewegingen en voor een behendige techniek. 


Ook heb je nog de keuze uit verschillende ondergronden van de voetbalschoenen: kunstgras, zachte ondergrond, stevige ondergrond, zaal en turf.

Kunstgras: Een geweldige grip op het kunstgras.

Zachte ondergrond: Maximale grip op natte en modderige voetbalvelden.

Stevige ondergrond: Betere grip op licht natte voetbalvelden met kort gras.

Zaal: Voor snelheid op straat en in de zaal.

Turf: Ontwikkeld voor snelheid op synthetische ondergronden. 


Koop je Nike Magista voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict.nl!