• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Nike Mercurial Voetbalschoenen

Mercurial Voetbalschoenen zijn de lichtste schoenen van Nike. Nike mercurial voetbalschoenen worden gedragen door onder andere Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović en Eden Hazard. Bekijk onderstaand de Nike Mercurial voetbalschoenen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Nike Mercurial schoenen kopen

Nike Mercurial voetbalschoenen zijn de snelste en lichtste voetbalschoenen van Nike. De Mercurial voetbalschoenen worden gedragen door topvoetballers als Cristiano Ronaldo en Eden Hazard. Met deze snelle voetbalschoenen geef je alle verdedigers het nakijken. 

De Nike Mercurial voetbalschoenen bestaan sinds 1998. Tijdens het wereldkampioenschap in Frankrijk droeg de Braziliaanse topvoetballer Ronaldo deze voetbalschoenen. 


Modellen

De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor heren en Kids. De prijzen van de Nike Mercurial voetbalschoenen verschillen heel erg doordat iedere voetbalschoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Nike Mercurial voetbalschoenen met een hogere prijs bevatten meer technologieën dan een goedkopere Mercurial variant. 

De Mercurial voetbalschoenen zijn verkrijgbaar met verschillende zolen: De AG en FG zool. De AG zool heeft Nike speciaal ontworpen voor kunstgras en de FG zool voor natuurgras. Ook zijn er Nike Mercurial voetbalschoenen voor in de zaal en op straat. 


Technologieën 

Voor de Mercurial voetbalschoenen heeft Nike verschillende technologieën gebruikt. Doordat Nike zoveel verschillende technologieën gebruikt voor de Mercurial voetbalschoenen voldoet Nike aan de behoefte van topvoetballers.

De Nike Upperskin is een techniek waardoor je meer balgevoel krijgt. De voetbalschoenen zitten strak om je voet waarddor het aanvoelt alsof je een dubbele huid hebt. Omdat de Mercurial voetbalschoenen zo licht zijn voel je bijna niet dat je voetbalschoenen aan hebt. Door de haakvormige noppen heb je een geweldige grip op het veld. De zool is gemaakt van verkleinde stukjes nylon wat zorgt voor een fantastisch loopvermogen. 


Voor het WK 2014 kwam Nike met iets nieuws, de Flyknit techologie. Eerst zag dit sokje er gek uit maar het is nu niet meer weg te denken. De FlyKnit constructie zorgt ervoor dat je voetbalschoenen mooi op zijn plek blijven zitten doordat het sokje aansluit op je huid. 

Als voetbalspeler speel je wedstrijden in allerlei weersomstandigheden. Om toch optimaal oop het veld te kunnen blijven presteren heeft Nike de All Conditions Control ontwikkeld. Deze speciale technolgie zorgt ervoor dat je voetbalschoenen blijven presteren of het nu regent of de zon schijnt.


Koop je Nike Mercurial voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict.nl!