PUMA FUTURE 5.3 NETFIT OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel

PUMA FUTURE 5.3 NETFIT OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel

Merk: Puma
49,99 Gratis verzending
Beschrijving
Belangrijkste kenmerken:
PUMA FUTURE 5.3 NETFIT OSG FG/AG Voetbalschoenen Oranje Geel
PUMA Rise Pack
NETFIT vetersysteem
Gebreide sok
Zacht synthetisch bovenwerk
conische en bladvormige noppen
Lichtgewicht TPU buitenzool
Geschikt voor het spelen op kunst en natuur gras

Grijp de kans om impact te hebben en wees geweldig op het veld met de unieke kleurencombinatie in combinatie met de zilveren buitenzool. Stap nu het veld op en laat zien tot wat jij in staat bent!

NETFIT vetersysteem
In het bovenwerk van de nieuwe PUMA FUTURE is een verbeterd NETFIT systeem aangebracht. De gaatjes in het 'net' over de upper van de schoen zijn wijder uit elkaar geplaatst en verdeeld over het midden van de schoen. Met de PUMA NETFIT technologie is het nog steeds mogelijk om je schoen op verschillende soorten manier te strikken.

Gebreide sok
Samen met het aanpasbare NETFIT systeem zorgt de gebreide sok van de PUMA FUTURE voor een perfect lockdown, zodat je vrij en zonder afleiding kunt bewegen in de schoen. De strakke sok heeft een fijne pasvorm en zorgt voor een beschermende fit om de enkel. Je kan je dus ten alle tijde volledig concentreren op je spel!

Lichtgewicht TPU zool
De zoolplaat van de PUMA FUTURE is ultralicht en flexibel. De zool is ideaal om op hoge snelheid te bewegen over het veld. Deze hybride zool in combinatie met de conische en bladvormige noppen maakt de schoen geschikt voor zowel normaal als kunstgras.