Een Adidas trainingspak kopen? Bekijk hier de collectie Adidas trainingspakken.
Merk: Adidas X Wis alle filters

Adidas Trainingspak kopen

Zoek je een Adidas Trainingspak? Draag ultieme comfort voor als je naar het sporten gaat, maar ook erna. De Adidas trainingspakken zijn er voor ontspanning en inspanning. Geen zorgen om zweet, want met de meshvoering wordt het zweet subtiel afgevoerd. Ideaal voor functioneel en casual gebruik. Te combineren met elke lifestyle voor je eigen uitstraling. De Adidas trainingspak bestaat een Adidas trainingsbroek en een Adidas trainingsjack. Populaire modellen uit de Adidas trainingspakken collectie zijn de Adidas Condivo trainingspakken en de Adidas Core trainingspakken.

Adidas Voetbal Trainingspakken

Voor voetbal zijn er de speciale Adidas voetbaltrainingspakken. Bij koud weer blijf je lekker warm en bij warm weer blijft het comfortabel. Voorkom blessures en zorg dat je goed voor de dag komt op het veld met een Adidas voetbal trainingspak. Uitgevoerd in verschillende modellen van sportief tot aan modern en met verschillende kleurvariaties. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit met innovatieve technologie├źn als de AEROREADY-technologie om je te ondersteunen, zodat jij topprestaties kun maken.

Voor de echte voetbalfans heeft Adidas trainingspakken van voetbalclubs voor zowel dames, heren en kinderen. Een Adidas clubtrainingspak is er van onder andere clubs als Arsenal, Juventus, Manchester United, Real Madrid en meer.

Adidas Originals Trainingspakken

Steeds vaker kom je ze tegen de Adidas Originals kleding. Zoals altijd herkenbaar met 3 strepen in de vorm van de trefoil, het Adidas Originals logo. Opgebouwd uit 3 bladen. Met een Adidas Originals trainingspak draag je stijl en comfort. Een trainingspak die er goed uitziet en ook nog eens comfortabel zit. Geschikt voor het dagelijks leven waarmee je stijlvol de straat op kan. Een trainingspak van hoge kwaliteit die jou dat speciale gevoel geeft. Een lijn van Adidas die niets met sport te maken heeft, maar juist de focus legt op fashion en lifestyle.

Met alleen een trainingspak is je outfit niet compleet. Maak je outfit compleet met prachtige Adidas sneakers of andere accessoires en kleding van Adidas.