Merk

Tassen

Neem al je spullen mee voor een training of voetbalwedstrijd in een handige voetbaltas.

Voetbaltassen

Voetbaltas kopen? Tassen in verschillende maten om al je voetbalspullen mee te kunnen nemen. Voor jezelf of voor het hele voetbalteam kun je hier verschillende soorten voetbaltassen vinden. De collectie bestaat uit voetbaltassen van bekende merken zoals Adidas voetbaltassen, Nike voetbaltassen en nog veel meer. Verkrijgbaar in de vorm van een rugtas en schoudertas.

Hoe kies je de juiste voetbaltas?

De meeste voetbaltassen zijn geschikt voor de ‘normale’ voetballer. Daarnaast wordt er gekeken naar wat je zelf allemaal meeneemt. Zo hebben de meeste voetbaltassen een extra vak voor het opbergen van je voetbalschoenen. Ook heb je aparte tassen puur en alleen voor je schoenen, de shoebag. Bijna elke voetbaltas is standaard geschikt voor je outfit, voetbalschoenen en douchespullen. Heb je veel spullen die je meeneemt of wil je de tas ook voor vakantie gebruiken, dan adviseren we je een grotere voetbaltas te nemen. Hier kun je meer spullen in kwijt.

Kinder Voetbaltas

Op zoek naar een kinder voetbaltas? Ook voor kinderen bieden we een groot aanbod aan geschikte voetbaltassen speciaal voor kinderen. Zo heb je de Adidas kindervoetbaltas of de Nike kindervoetbaltas. Personalisatie van voetbaltassen is ook vaak mogelijk. Zo kun je ze laten bedrukken met je eigen naam.

Team voetbaltassen

Een voetbaltas voor je hele team? De team voetbaltassen zijn hiervoor ideaal. In deze speciale sporttassen kun je alle wedstrijdkleding en benodigdheden van het hele voetbalteam in kwijt. Ook het meenemen naar de was gaat nu eenvoudig.

Verschil in voetbaltassen

Naast de grote van de voetbaltassen verschillen voetbaltassen ook in opbergvakjes, kleur en bedrukking. Deze keuze hierbij is afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeur. Ga je voor een opvallende sporttas of liever eentje die uit zicht blijft. Voetbaltassen worden meestal gemaakt van 100% polyester. Licht en sterk materiaal, welke viezigheid als gras en grond buiten houdt. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje.

Ook bieden wij ballenzakken aan om al je voetballen mooi op te kunnen bergen.