Voetbalschoenen kopen? Koop je voetbalschoenen bij Voetbaldistrict.nl met een ruim assortiment van bekende merken als Nike, Adidas en Puma. Ook van populaire spelers als Christiano Ronaldo.

Voetbalschoenen kopen

Maak een keuze uit onze uitgebreide assortiment aan voetbalschoenen. Eenvoudig en snel online voetbalschoenen kopen met merken als Nike, Adidas en Puma. Speciaal voor kunstgras, zaalvoetbal, drassig veld of gewoon grasveld. Voetbal met voetbalschoenen waar profvoetballers mee voetballen. Altijd de nieuwste voetbalschoenen online!

Voor optimale prestatie is het belangrijk dat je goede voetbalschoenen hebt. Ze moeten comfortabel zitten en zorgen dat je een goede grip hebt. Presteer voor elke wedstrijd optimaal met ons breed assortiment aan topkwaliteit voetbalschoenen.

Type voetbalschoenen

Voor elk soort ondergrond zijn er verschillende type voetbalschoenen. Voetbalschoenen worden onderverdeeld in verschillende types geschikt voor het type ondergrond waar je op voetbalt en kun je herkennen aan de naam.

Firm Ground oftewel FG voetbalschoenen

FG voetbalschoenen worden gebruikt voor voetballen op natuurgras. Ze worden ook wel vaste nop voetbalschoenen genoemd, omdat ze tussen de 12 en 15 vaste noppen hebben.

Artificial Ground oftewel AG voetbalschoenen

AG voetbalschoenen worden gebruikt op kunstgras. Vooral amateurclubs maken veel gebruik van kunstgras en hier je kun je het beste met kunstgras voetbalschoenen op voetballen. De kunstgras voetbalschoenen hebben speciale noppen voor geschikt voor zowel een harde ondergrond en kunstgras. De noppen zijn dichter bij elkaar geplaatst zodat ze minder snel slijten en voor extra demping zorgen.

Soft Ground oftewel SG voetbalschoenen

SG Voetbalschoenen worden gebruikt bij een drassig veld of een zachte ondergrond. Ze worden ook wel schroefnop voetbalschoenen genoemd. Ideaal voor het voetballen bij slechte weersomstandigheden en op zacht ondergrond. Door de speciale noppen heb je extra grip en glij je dus minder snel weg. Meestal hebben ze tussen de 6 en 8 noppen van metaal.

Turf oftewel TF voetbalschoenen

Voor het voetballen op een harde ondergrond worden Turf voetbalschoenen (TF) gebruikt. Door de korte noppen zorgen ze voor extra grip op een harde ondergrond ten opzichte van andere type voetbalschoenen. Ideaal voor een verhard grasveld of bevroren en ook voor harde kunstgrasvelden.

Indoor oftewel IN voetbalschoenen

Indoor voetbalschoenen of beter bekend als zaalvoetbalschoenen worden gebruikt bij zaalvoetbal of op een houten en kunststof ondergrond. Hier zijn ze perfect voor gemaakt met een goede demping en een speciale zool. Ze voorkomen blessures en zorgen dat je optimaal kan presteren op dit type ondergrond.

Trainers oftewel TR voetbalschoenen

TR voetbalschoenen zijn geschikt voor straatvoetbal. Ook zijn ze bekend als street voetbalschoenen. Speciaal gemaakt voor het voetballen op straat.

Multiground oftewel MG voetbalschoenen

Multiground voetbalschoenen zijn zoals de naam zegt geschikt voor meerdere ondergronden. Vaak worden ze gebruikt voor droge natuurgrasvelden en voor kunstgrasvelden.

Kids voetbalschoenen

Ook voor uw kinderen is er een ruim assortiment aan voetbalschoenen van merken als Nike, Adidas en Under Armour. Er zijn voetbalschoenen speciaal voor kunstgras, zaalvoetbal, drassig veld of gewoon grasveld. Altijd de nieuwste voetbalschoenen voor Kids online bij Voetbaldistrict.nl!