Voetballen

Op zoek naar een goede voetbal? Bekijk hier het aanbod voetballen van merken als Derbystar, Nike, Adidas en Puma.

Voetbal kopen

Voor beginnende en gevorderde voetballers kun je hier jou geschikte voetbal vinden. Er zijn verschillende soorten voetballen voor elk type ondergrond en het soort voetbalspel. Ook voor elk niveau is er een geschikte voetbal.

Daarnaast bieden we ook voetballen aan uit de populaire competities zoals de Champions League, Eredivisie, Premier League en meer. Van bijna elk soort voetbalwedstrijd is er een voetbal beschikbaar.

Wedstrijdballen

Ons assortiment voetballen bevat ook officiƫle wedstrijdballen van de Nike Merlin wedstrijdvoetbal, de Derbystar voetbal voor de Eredivisie en andere wedstrijdballen.

Voetbal Trainingsballen

Ben je op zoek naar voetbal trainingsballen? Trainingsballen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en hebben een hoogwaardige afwerking. Ze zijn goedkoper dan wedstrijdballen.

Het verschil tussen een trainingsbal en een wedstrijdbal is dat een wedstrijdbal een soort foam laag heeft, van hogere kwaliteit is en langer mee gaat.

De perfecte voetbal kiezen

De voetbal die voor jou geschikt is afhankelijk het soort voetbal. Ga je het gebruiken voor op het veld, in de zaal, straat of gewoon als vrijtijdsbal. Elke voetbal heeft zijn eigen specialiteit waarvoor deze geschikt is.

Ook adviseren wij om te kijken naar handige accessoires zoals een ballenpomp of een voetbalnet voor als je meerdere ballen tegelijk meeneemt. Of het nu gaat om een training, een wedstrijd, straatvoetbal of een gewoon een potje voetbal hier vind je geschikte voetballen.

Een goede voetbal kopen? Bekijk het aanbod voetballen bij Voetbaldistrict.nl en maak jou keuze!