Bestel je truien en vesten online op Voetbaldistrict.nl. Verschillende merken, topclubs en landen. De truien en vesten zijn fijn om in te trainen maar ook voor thuis.

Geen producten gevonden.

Truien en Vesten kopen

Koop je truien en Vesten online bij Voetbaldistrict.nl. Truien en vesten van bekende merken als Nike, Adidas, Puma, maar ook van topclubs en landen. Fijn om in te trainen maar ook voor thuis. Bekijk ook Hoodies & Sweaters.

Nike truien en vesten

Hoodies en jacks. De hoodies zijn gemaakt van 80% katoen en 20% fleece polyester. De hoodies hebben 2 steekzakken om je handen in warm te houden. De jacks houden je warm tijdens de trainingen en warming-up voor de wedstrijd. De jacks zijn gemaakt van 100% polyester en zijn water- en windsafstotend. Er zitten mesh gaatjes in de jacks voor extra luchtigheid. In de jacks zitten twee steekzakken met ritssluitingen.

Adidas truien en vesten

Truien van polyester en sweatstof. De truien van polyester zijn voorzien van de iconische 3-Stripes van adidas en duimgaten die omkeerbaar zijn in de vorm van een want/handschoen. De adidas trainingstruien zijn voorzien van bedrukte logo's om de adidas trainingstruien zo licht mogelijk te houden. De climacool techniek en mesh panelen houden de truien luchtig en comfortabel. De body van de trainingstruien zijn gemaakt van 100% polyester. De sweattruien zijn heerlijk om te dragen tijdens trainingen. De adidas trainingstruien hebben een strakke pasvorm en zijn gemaakt van 70% katoen en 30% polyester.

Puma truien en vesten

De Puma evo Sweater is gemaakt van 100% katoen en heeft een comfortabele pasvorm. De hoodie houdt warmte vast door de zachte binnenvoering. De Puma evo full zip hoodie heeft een comfortabele pasvorm.