• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Top 5 keepershandschoenen

01-02-2018 14:13


Doelpunten voorkomen als keeper is geen gemakkelijke taak, maar om dit makkelijker te maken heb je goede keepershandschoenen nodig. Voetbaldistrict heeft een top 5 gemaakt van de beste keepershandschoenen die je bij ons kunt bestellen. 

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict


Als je aan de top wilt komen met voetbal zul je dagelijks flink moeten trainen om jezelf en je conditie te verbeteren. Dit kun je doen op het voetbalveld of in de sportschool. 

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict


De release van de eerste voetbalschoenen collectie van Nike in 2018 is een feit! De Nike Fast AF Pack bestaat uit de Magista, Hypervenom& Tiempo voetbalschoenen. 

Lees meer
Geplaatst door VoetbaldistrictOnlangs maakte de legende Ronaldinho een einde aan zijn fantastische voetbalcarrière. Samen met Nike Footbal heeft hij twee zaalvoetbalschoenen uitgebracht met als thema twee steden die heel belangrijk waren in zijn carrière. 

Lees meer
Geplaatst door Voetbaldistrict

Interview met Tom Klooster

24-01-2018 10:24


Tom Klooster, beter bekend als futbol.inside op Instagram, maakt voetbal gerelateerde video's. Deze video's plaats hij op zijn Instagram account die inmiddels 146.000 volgers heeft. De voetbal video's die Tom plaatst zijn bijvoorbeeld gave vrije trappen of te gekke skills. 

Lees meer
Geplaatst in Lifestyle door Voetbaldistrict
5 per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5