Merk
Geslacht

Voetbalshirts

Voetbalshirts

Voetbalshirt van je favoriete club kopen? De voetbalshirt is het meest populair uit de voetbalcollectie. Voetbalshirts van nationale en internationale clubs kun je hier vinden. Ook voor het trainen en het spelen van wedstrijden zijn hier verschillende shirts verkrijgbaar. Of je nu begint met voetbal, supporter bent of gewoon in je vrije tijd een voetbalshirt wilt dragen. Een ruime keuze aan verschillende soorten voetbalshirts vind je bij Voetbaldistrict.nl.

Thuisshirt

Een thuisshirt kopen? Koop een thuisshirt van jou favoriete voetbalclub. Hier vind je bijvoorbeeld Ajax thuisshirts, PSV thuisshirts, Liverpool thuisshirts, FC Barcelona thuisshirts en vele andere. Een thuisshirt is het meest populaire shirt van een club of land. De thuisshirt is verkrijgbaar met zowel korte mouwen als lange mouwen.

Uitshirt

Voor uitwedstrijden kun je in ons assortiment ook uitshirts kopen van jou favoriete voetbalclub. De uit- en thuisshirts zijn de meest gedragen voetbalshirts.

Voetbal Fanshirt en Replica Voetbalshirts

Tussen de verschillende voetbalshirts zit verschil tussen de officiële wedstrijdshirt en de replica voetbalshirts. De officiële voetbalshirts zijn gekenmerkt door het merk zelf met een logo erin verwerkt zoals bijvoorbeeld van Nike de Vapor Match voetbalshirts of bij Adidas de Adizero voetbalshirts. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt toegevoegde technologieën. Hierdoor zijn replica shirts een stuk goedkoper in prijs dan de officiële wedstrijdshirts.

Fanshirts hebben vaak geen logo en worden ook vaak van een andere stof gemaakt. Als de officiële voetbalshirts buiten je budget zijn kun je hierdoor toch een goedkope fanshirt kopen om zo jou team te ondersteunen.

EK voetbalshirts

De landen voetbalshirts zijn vooral populair met het WK en EK. Zo heb je speciale voetbalshirts voor het EK 2020. Elk land heeft hierbij zijn eigen kenmerk. Vaak kun je deze herkennen aan de gebruikte kleuren. Zo heeft Nederland Oranje als kleur en worden de Oranje voetbalshirts gebruikt voor het Nederlands elftal. De EK 2020 voetbalshirts van Oranje en andere landen zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Spelers Voetbalshirts

Om te laten zien dat jij fan bent van jou favoriete speler kun je ook voetbalshirts kopen met daarop bedrukt de naam van jou speler zoals een voetbalshirt met officiële bedrukking met Ronaldo of Frenkie de Jong. Ook je eigen naam is mogelijk en kun je op maat laten maken met een gepersonaliseerde voetbalshirt.

Weet jij al welk voetbalshirt je wilt hebben? Voor je training of van jouw favoriete voetbalteam kun je bij Voetbaldistrict.nl een groot aanbod aan voetbalshirts vinden. Van de beste merken hebben wij de shirts. Zo heb je in het assortiment onder andere Nike voetbalshirts, Adidas voetbalshirts en Puma voetbalshirts.

Steeds meer wordt het dragen van een voetbalshirt als fashion gezien. Zo kun je er niet alleen jou voetbalclub mee steunen, maar ook alledaags mee rondlopen als een fashion item.