• Snelle Levering
 • Gratis Verzending vanaf €75
 • Achteraf betalen
  

Voetbalshirts

Koop je voetbalshirt online bij Voetbaldistrict.nl. Verschillende voetbalshirts vertegenwoordigd van topclubs en landen. Je favoriete clubshirt is hier verkrijgbaar. Ook bedrukking is mogelijk.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Voetbalshirts kopen

Wij verkopen voetbalshirts van bekende merken als Adidas, Nike, Puma en Under Armour. Maar ook van topclubs en landen.

Adidas voetbalshirts

Alle Adidas voetbalshirts hebben op de mouwen de bekende Adidas strepen en een mooie grafische print op het shirt. Het shirt heeft de bekende Climacool technologie die ervoor zorgt dat de vochtregulatie goed blijft, zo blijft het shirt droog aanvoelen tijdens inspanningen. Het shirt is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm.

Nike voetbalshirts

De Nike club en landen shirts hebben het Nike Dri-FIT materiaal in combinatie met de mesh voering. Dit zorgt ervoor dat het shirt comfortabel, droog en luchtig blijft aanvoelen tijdens het sporten. De shirts zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. De raglan mouwen zorgen voor een betere bewegingsvrijheid bij het sporten. 

Puma voetbalhirts

De Puma wedstrijd shirts zijn gemaakt van 100% polyester en zijn voorzien van Dry-Cell. Dry Cell zorgt ervoor dat de shirts droog en comfortabel blijft aanvoelen. De mesh panelen houden het shirt luchtig tijdens het sporten en zorgt daarmee voor extra comfort.

Under Armour voetbalshirts

De Under Armour wedstrijdshirts zijn gemaakt van extreem licht materiaal en is extreem soft. Het Moisture transport system zorgt voor de afvoer van het lichaamszweet en in combinatie met de anti oder technologie voorkomt dat de groei van zweetgeuren.

Koop je voetbalshirts online bij Voetbaldistrict!