Nike Sneakers

Nike sneakers kopen? Altijd en overal te dragen, sneakers van Nike.

Nike Sneakers

Een wereldwijd bekend merk wat zeker ook niet kan ontbreken in jouw garderobe is Nike. Sneakers die allemaal stuk voor stuk comfortabel lopen. Niet alleen als sportschoenen, maar ook als fashion-item. Geef jou voeten de beste ondersteuning met comfortabele Nike sneakers. Te combineren met bijna elke outfit en voor elke stijl je eigen unieke uitstraling. Een merk dat dat zich door de jaren heen heeft ontwikkelt als topmerk met een sublieme collectie en perfecte pasvorm. Stoer, stijlvol, voor iedere outfit en elke gelegenheid zijn er de sneakers van Nike.
 

De Nike Air Max

In 1987 zijn de legendarische Air Max sneakers uitgekomen. Een compleet nieuwe schoenlijn waarmee Nike de markt heeft veroverd. Met constante vernieuwing is de Air Max nu nog steeds niet meer weg te denken en ontzettend populair. Inmiddels zijn er verschillende Air Max modellen van de klassieke Nike Air Max 1, de iconische Air Max 97 of de fresh Nike Air Max 270 en nog vele andere.

Het meest herkenbare is de unieke en gepatenteerde Air unit met Nike Air technologie. De Air unit bevat samengeperste lucht en biedt flexibiliteit en veerkracht zonder in te leveren op de kwaliteit en vorm van de schoen. Een lichtgewicht schoen met elasticiteit en schokbescherming, de Nike Air demping. Krijg het gevoel alsof je in de lucht loop. Met aandacht voor optimale comfort , ventilatie en licht gewicht zijn deze Nike sneakers zeer gewild.
 

Nike producten en sporters

Met innovatieve producten inspireert Nike alle atleten ter wereld. Meerdere topatleten hebben in de jaren hun naam gekoppeld aan Nike. Zo is het begonnen met Michael Jordan en hebben nu ook andere atleten Nike als sponsoring zoals Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, LeBron James en vele anderen.

Ben jij klaar voor eindeloos comfort? Ontdek de sneakers collectie van Nike op Voetbaldistrict.nl.