Geslacht

Shorts

Koop je shorts online bij Voetbaldistrict.nl. Verschillende merken, topclubs en landen.

Shorts kopen

Koop je voetbal shorts online bij Voetbaldistrict.nl. Shorts van bekende merken als Nike, Adidas, Under Armour, maar ook topclubs en landen.

Nike shorts

De Nike shorts zijn gemaakt van 100% polyester. De shorts zijn gemaakt met de Dri-Fit technologie wat ervoor zorgt dat de shorts droog en fris blijven aanvoelen tijdens het sporten. De taillebanden zijn elastisch en kunnen worden aangetrokken door middel van een aantrekkoord. Dri-Fit luchtdoorlatend en licht van gewicht.

Adidas shorts

De Adidas shorts hebben een ventilerende werking door de mesh panelen en dragen erg comfortabel. De shorts zijn voorzien van climacool. Adidas climacool voert zweet af naar de buitenste laag van het product, zo blijft het droog en comfortabel aanvoelen tijdens het sporten. De shorts zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een normale pasvorm.

Under Armour shorts

De Under Armour shorts zijn voorzien van het lichte Stretchmateriaal. Het Stretchmateriaal is ultra licht en kent een grote bewegingsvrijheid tijdens de training. Het vocht transport systeem absorbeert vocht uit het lichaam en droogt snel.