Nike Voetbalschoenen

Alle populaire Nike voetbalschoenen vind je hier.

Nike voetbalschoenen kopen

Voetballen met voetbalschoenen van Nike? Train, speel en domineer met Nike's voetbalcollectie. Ontdek de nieuwste collectie van Nike voetbalschoenen bij Voetbaldistrict.nl!

Op zoek naar Nike voetbalschoenen? Koop ze voordelig online bij Voetbaldistrict.nl. Voor elk type voetbalspel en niveau heeft Nike de perfecte combinatie met geschikte voetbalschoenen. Ongeacht jouw speelstijl heeft Nike voor elk ondergrond geschikte schoenen van stevige ondergrond, zachte ondergrond, zaalvoetbal en andere typen. Voor elk soort speler of je nu verdediger, aanvaller, middenvelder of keeper bent.
 

Collectie Nike voetbalschoenen

Voor optimaal contact met de bal en de perfecte pasvorm profiteer je van top comfort met Nike voetbalschoenen. Voel alsof de schoen deel uitmaakt van jou voet. Met top precisie haal je het maximale eruit met het voetbal.

Ook aan stijl is gedacht doordat Nike verschillende stijlen en kleuren heeft uitgebracht met telkens nieuwe collecties. Zo heeft Nike verschillende voetbalschoenen collecties waarvan de bekendste zijn: Nike Mercurial, Nike Phantom en Nike Tiempo.
 

Nike Technologie

Voorzien van de nieuwste technologieën laat Nike continue nieuwe voetbalschoenen zien met een uitstekende pasvorm en nauwkeurig balgevoel. Zo wordt er gebruik gemaakt van Nike Flyknit materiaal, superlicht en erg sterk voor optimaal balcontact. Voor optimale stabiliteit en steun wordt gebruik gemaakt van de technologie Flywire. De voetbalschoenen met sokken oftewel Dynamic Fit Collar zorgen voor extra stabiliteit door de sok die naadloos aansluit om je enkel. De ACC technologie zorgt voor optimale grip onder elke weersomstandigheid. Top technologie om het maximale eruit te halen bij elke voetbalwedstrijd. De schoenen van Nike worden steeds doorontwikkeld.
 

Voetbalspelers met eigen schoenen

Met top voetballers gesponsord door Nike laat Nike zien echt bij het top segment te horen met voetbalschoenen van topkwaliteit! Al jaren maakt Nike de meest geavanceerde en revolutionaire voetbalschoenen ter wereld gedragen door vele profvoetballers. Voor een aantal sterspelers heeft Nike zelfs eigen lijnen voetbalschoenen gemaakt. Zo heeft Cristiano Ronaldo zijn eigen lijn Nike CR7 voetbalschoenen en Braziliaans ster Neymar zijn eigen Neymar Jr. voetbalschoenen.

Ben jij klaar om voor het kopen van de voor jouw geschikte Nike voetbalschoen? Voor elke type voetballer heeft Nike voetbalschoenen. Bekijk de collectie eenvoudig online met Nike voetbalschoenen voor de beste prijs bij Voetbaldistrict.nl.

Naast voetbalschoenen heeft Nike ook een grote collectie voetbalkleding met onder andere Nike trainingspakken en voetbalshirts.