Merk
Geslacht
Kleur

Trainingsbroeken

Koop je trainingsbroek online bij Voetbaldistrict.nl. Trainingsbroeken van verschillende merken, topclubs en landen. Je favoriete trainingsbroek is hier verkrijgbaar.

Trainingsbroeken kopen

Koop je trainingsbroeken online bij Voetbaldistrict.nl. Van bekende merken als Nike, Adidas, Puma, maar ook van topclubs en landen. Bekijk ook Nike Tech Fleece trainingsbroeken

Nike trainingsbroeken

De nike trainingsbroeken zijn voorzien van het Dri-Fit materiaal. Het Nike Dri-FIT materiaal voert transpiratie af naar de buitenste laag van de broek, zo blijft de broek droog, licht en comfortabel aanvoelen tijdens trainingen. De mesh panelen zorgen voor extra luchtigheid tijdens het sporten. De broek heeft een elastische tailleband met trekkoord zodat het naar eigen keuze aangetrokken kan worden.

Adidas trainingsbroeken

De Adidas trainingsbroeken zijn gemaakt om soepel in te kunnen bewegen tijdens het trainen. Wij hebben trainingsbroeken van 100% polyester en sweatstof.

Puma trainingsbroeken

De Puma trainingsbroeken zijn gemaakt van 100% geweven polyester en dragen erg comfortabel. De sluitingen rondom de enkels zijn wat strakker en maakt het voetballen een stuk comfortabeler. De tailleband is elastisch en kan je naar eigen wens verstellen.