• Snelle Levering
  • Gratis Verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen
  

Puma

Koop je Puma voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict.nl. Van klassieke tot de nieuwste technieken voor het optimale draagcomfort.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Puma voetbalschoenen kopen

 Puma heeft voor iedere voetballer een voetbalschoen. Bij Puma kan je voetbalschoenen vinden die licht en snel zijn, maar ook schoenen die stevig en degelijk zijn. Puma heeft voor iedereen een voetbalschoen dus ook voor kinderen. 

Er zijn 3 verschillende Puma voetbalschoenen:

- Puma EvoSpeed

- Puma EvoPower

- Puma King

Puma EvoSpeed voetbalschoenen

De Puma Evospeed Voetbalschoenen is de lichtste schoen op dit moment van Puma, ideaal voor aanvallende spelers. De Puma Evospeed is gemaakt van licht en soepel Microfiber wat zorgt voor een perfecte balgevoel. Als het regent blijft de balcontrole behouden door het laagje GripTex. Koop je Puma EvoSpeed voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict!

Puma EvoPower voetbalschoenen

Dit is de ideale schoen voor elk type voetballer. De Puma evoPOWER is gericht op kracht en snelheid. Koop je Puma EvoPower voetbalschoenen bij Voetbaldistrict!

Puma King voetbalschoenen

De Puma King Collectie staat bekend om zijn comfort en duurzaamheid in combinatie met moderne uiterlijk. De nieuwe Pum King zijn de lichtste ooit. Puma King schoenen zijn gemaakt van kalfsleder. Koop je Puma King voetbalschoenen online bij Voetbaldistrict!